DKK 225,00

Et liv som krigsreporter

23.11.2016 17:30 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 225,00

Journalist Rasmus Tantholdt fra TV2 Nyhederne interviewede for nylig Syriens præsident Bashar Al-Assad. En af mange ekstraordinære oplevelser som rejsende i nyheder fra verdens krigs-, konflikt- og katastrofeområder. Mød Tantholdt 23/11 kl. 17.30-19.30 i Medietanken.

- foredrag med TV2-journalist og krigskorrespondent  Rasmus Tantholdt

Journalist og krigskorrespondent Rasmus Tantholdt fra TV2 Nyhederne arbejder i dag fra alverdens lande – særligt i og omkring verdens brændpunkter. For nylig fik han som en af få udenlandske journalister et interview med Syriens præsident Bashar Al-Assad.

Mon det var det om den slags journalistik han drømte om i slut 1990’erne, da han kørte rundt i Midt- og Vestjylland og lavede tv som journalistpraktikant på TV MIDTVEST?

Rasmus Tantholdt har været ansat på TV2 Nyhedernes udlandsredaktion siden 2003. I flere end 10 år har han været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder rundt om i verden - aktuelt krigen i Syrien, hvor TV2 med Rasmus Tantholdt har prioriteret at have kontor i Damaskus.

Hør Rasmus Tantholdt fortælle om sine oplevelser som dansk reporter midt i det, der kan være ikke bare spændende og meget følelsesmæssige situationer, men også voldsomme oplevelser. Der har været situationer, hvor han troede han skulle dø. Og så indebærer jobbet ikke mindst også mange etiske overvejelser og vanskelige dilemmaer.