DKK 200,00

Charlotte og Christian Bøving

04.04.2017 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 200,00

Foredrag ”Livet på kanten” med tv-lægen Charlotte Bøving og hendes bror Christian Bøving, der bl.a. er livlæge på Kongeskibet Dannebrog. Tirsdag den 4. april kl. 19.00

Kom og mød de 2 søskende Christian og Charlotte Bøving i dette enestående foredrag ”Livet på kanten”.

TV-læge
Mød den kontante TV-læge og praktiserende læge i Varde, Charlotte Bøving - kendt fra TV-programmerne ”Lægen flytter ind”, hvor hun flytter ind hos livsstilsramte mænd og børnefamilier, og på bare 6 uger “forvandler" deres liv.

Hun vil komme med anekdoter fra programmerne - og på en sjov og humoristisk måde give gode råd til et sundere liv. Og det er ikke raketvidenskab. Når folk siger “Vi har ikke tid” - er hendes modsvar - “I har ikke tid til at lade være”...

Livlæge på Kongeskibet
Christian Bøving, krigslæge i Afghanistan, Kosovo, sejlende læge på krigsskibene, fortæller om, hvordan han med livet som indsats har levet på kanten i udsatte områder/krigszoner. Stået med liv og død på aller nærmeste hold - taget stilling til eget liv og død.

Han er nu kongelig livlæge på Kongeskibet Dannebrog og orlogskaptajn i Søværnet. Som søsteren Charlotte er han også praktiserende læge i hverdagen.

Publikum kan se frem til en humoristisk, oplysende og spændende aften i Medietanken.