DKK 50,00

Mor jeg er bange

22.03.2017 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Har du et barn med angst, eller kender du nogen der har ?, så gå ikke glip af denne aften i Medietanken 22. marts kl. 19.00.

DOX:ON:TOUR- eneste sted i Vestjylland
Medietanken er det eneste sted i Vestjylland, som er med i CPH:DOX internationale dokumentarfestival. Vi er også de eneste, der viser premieren på dokumentarfilmen "Mor jeg er bange".

 Vi kalder dem "særligt sensitive". De børn og unge, der uden umiddelbar årsag lider af angst - angst for mørke, for lejrskoler, for at gå i skole og ikke mindst for at være væk fra deres forældre - bare et kort øjeblik. "Mor jeg er bange" følger på nærmeste hold 3 piger, der alle lider af voldsom angst og derfor sammen med deres forældre begynder i et behandlingsforløb hos børnepsykologerne, Cool Kids.

Angst blandt børn og unge er et vigtigt, men også underbelyst emne, og denne film giver derfor tiltrængt indsigt i, hvordan angsten faktisk manifesterer sig hos de tre piger og deres familier.

 

Oplæg ved Cool Kids psykolog Ronnie Kristensen
Efter dokumentaren vil Ronnie fortælle omkring sit arbejde med Cool Kids Holstebro.

I dette oplæg vil Ronnie komme ind på nogle af de kognitive og adfærds-terapeutiske redskaber som børn og deres forældre lærer gennem et Cool Kids-forløb. Redskaberne er lette for børn og forældre at lære og er meget effektive i forhold til, at genvinde kontrol over angst og bekymrede tanker.

Du vil også få mulighed for at stille spørgsmål, så det er bestemt en aften, hvor du kan få en større viden omkring børn med angst, og hvilke muligheder du har som familie.

 Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause