DKK 150,00

Signe Svendsen SOLO

05.10.2017 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00

Oplev en intim og nærværende koncert med Signe Svendsen SOLO torsdag 5. oktober 2017 kl. 19:00 i Medietanken.

Oplev en intim og nærværende koncert med Signe Svendsen SOLO torsdag 5. oktober 2017 kl. 19:00.

Efter mange års liveturnéer med band, tager Signe Svendsen nu ud på egen hånd – helt SOLO!
Med hendes nærværende stemme, de klare danske tekster og underholdende introduktioner, står hun alene på scenen med sin guitar. Her kan publikum opleve en erfaren sangskriver præsentere sangene rå og nøgne, f.eks ”Strejfer” og ”Rift” fra hendes seneste album.
 
”Det er både sindssygt farligt og enormt dejligt at stå alene på scenen. Vi er kun JER og MIG og alle er ligesom med til at få en aften op at stå. Følelsen af at være fælles med publikum om koncerten, er meget stærk, når man spiller SOLO. – Jeg glæder mig rigtig meget til det!” udtaler Signe Svendsen.

Signe Svendsen har i mere end ti år turneret med eget band som bl.a. indeholdte prominente musikere som brødrene Lars og Troels Skjærbæk

Sang brugt til afgangseksamen
Signe Svendsens musik og tekstunivers bliver brugt i mange sammenhænge - bl.a. er hittet “Hjemløse Hjerter” blev optaget i nyeste udgave af Arbejdersangbogen. Flere er blevet trykt i Politikken og sangen “Ny Passager” fra albummet af samme navn, er blevet brugt til Folkeskolens skriftlige afgangseksamen. 

Turnerer med Niels Hausgaard 
Du har måske også oplevet Signe Svendsen, hvis du har været til koncert med Niels Hausgaard, hvor hun har været sideman og sanger på flere af hans turnéer igennem de sidste mange år.

Gå ikke glip af en fantastisk aften i selskab med Signe Svendsen!