DKK 160,00

Charlotte Bircow

12.10.2017 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00

Kom helt tæt på Charlotte Bircow i dette humoristiske og inspirende foredrag, hvor hun fortæller om sit forløb med brystkræft, og hvordan hun via motion og mental træning kom i topform igen - både fysisk og mentalt.

Sådan skaber du medvind, selv i den strideste modvind
"Modgang gør stærk, siger man - Ja tak, siger jeg - kun når vi er rustet til det" udtaler Charlotte.

I foredraget "Sådan skaber du medvind , selv i den strideste modvind" sætter Charlotte Bircow fokus på hvordan sundhed i både tanke og krop, skaber stort konkret overskud og glæde i hverdagen - selv når det ser sortest ud og forandringens vinde blæser.

Fitnessdronning med brystkræft
Charlotte Bircow  er bedst kendt som Danmarks fitnessdronning med de legendariske "Balder af stål", men i forsommeren 2011 blev hun ramt af brystkræft, der spredte sig til lymfekirtlerne. Hendes identitet og selvopfattelse blev stærkt udfordret, og det samme gjorde i øvrigt hendes balder, der kort efter diagnosen kunne fejre 50 års fødselsdag. Hun fik både kemo og strålebehandling, men ved at fastholde sit positive livssyn, et stærkt "forbrug" af motion og mental træning, kom hun hurtigt tilbage i topform - både fysisk og mentalt.
Efter blot et halvt års træning, efter hun var erklæret rask, gennemførte hun en Ironman - Charlotte er en kvinde med vilje og power, og som man kun kan respektere.

Bliv et lykkeligt og stærkt menneske
I dette autentiske foredrag vil du som publikum kunne høre om en række af de metoder og tricks, som Charlotte har benyttet hele livet igennem til at blive et lykkeligt og stærkt menneske. Du vil høre om hendes  personlige historie gennem livets op- og nedture. Et liv hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd frem for en reaktiv. Hvor hun konstant har fokuseret på løsningen frem for problemet. 

Bemærk - foredraget  handler meget lidt om sorgen og tvivlen forbundet med sygdommen - og langt mere om at overkomme den og blive sund og rask igen. Om hvordan man slipper bekymringerne og bruger de rigtige gear til at komme positivt og stærkt op ad bakken.