DKK 185,00

Susse Wold

26.10.2017 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00

Kom til et personligt, humoristisk og udfordrende foredrag med skuespiller og forfatter Susse Wold.

Susse Wold vil fortælle om sin barndom med en berømt mor – om sine 10 år på en kostskole, som hun hadede – om sin tid i England som au pair pige hos en kagefabrikant, og om sin start som skuespiller.

Angstanfald og brystkræft
Du vil også høre om hendes angstanfald og hvad hun har gjort ved det. Hun vil også fortælle om den tid, hvor hun fik brystkræft, og hvad det gjorde ved hendes krop, tanker og følelser.

Hun vil også tage publikum med til sydhavsøen Hawaii, hvor hun blev gift. Øen har fået en overvældende betydning i hendes liv, fordi hun dér har mødt flere af sit livs klogeste lærere. 


Skuespilleren Susse Wold
Vi kommer til at høre om hendes arbejde med Matador, hvor hun spillede Gitte Grå og om hendes mangeårige samarbejde med Bent Mejding. Sidst i forestillingen ”Kærestebreve”.

Mange af de ting, som Susse kommer ind på i foredraget – lige fra Barndom, voksenliv, kærlighed, succes, fiasko, sygdom til venskaber, kan man også læse om i hendes erindringsbog ”Fremkaldt”, der udkom i 2009.

Efter foredraget vil du have mulighed for at stille spørgsmål til Susse Wold. Glæd dig til en hyggelig aften i godt selskab!


Præsident og Ridder af Dannebrog
Susse vil i foredraget også fortælle om sit engagement i AIDS Fondet, som hun har været præsident for i mere end 30 år.  

Susse Wold har modtaget næsten alle de hæderspriser, en skuespillerinde kan få, og Dronningen har udnævnt hende til Ridder Af Dannebrog af 1. grad.