DKK 40,00

Højt fra træets hip hop top

28.11.2017 kl. 11:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 40,00

Tag dit barn eller barnebarn med til en rigtig god og hyggelig juleforestilling, tirsdag 28. november kl. 11.00 i Medietanken.

Denne juleforestilling handler om Nisselotte, der møder en meget trist Frk. Nellike, som har sin nevø Nico på besøg. Hun vil så gerne give ham en dejlig jul med alt hvad han godt kan lide, men de to kan slet ikke tale sammen. Hun forstår simpelthen ikke hvad han siger!

Nisselotte ligger sig på lur og lytter til hvad det er der går galt. Nevøen bruger et meget moderne sprog, og sammen med publikum er Nisselotte simpelthen nødt til at tage den unge nisse i lære, så han kan gøre sig forståelig.

En sjov og interaktiv juleforestilling med masser af iørefaldende musik og sjovt nissesprog. En moderne og aktuel juleforestilling fyldt med gammeldags julehygge og tradition.


Varighed: ca. 35 min.
Alder: 4-10 år - og deres forældre og bedsteforældre


TEATERRABAT

Få rabat på dine teateroplevelser!
Alle forestillinger, hvor du ser logoet til venstre ved, er der mulighed for at opnå rabat. 

Køber du minimum 3 billetter til denne forestilling på én gang,  så sparer du op til 60 kr. pr. billet.

Når du køber billetter, så vælg pristypen "Teaterrabat Voksne og "Teaterrabat børn", så vil du få dine billetter til den rigtige pris, hvor rabatten er fratrukket. Du kan ikke vælge disse pristype, hvis du køber mindre end 3 billetter ad gangen!