DKK 50,00

Senior stand-up i farver

22.02.2018 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

En fantastisk og morsom forestilling med Jan Hertz. Torsdag 22. februar 2018 kl. 19.00.

“Senior stand up -  i farver” med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf, hvor vi - som noget nyt -  giver stand-up genren en dramatisk udtryksform.

Situationer og mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed og råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne i at måtte træffe fra- og tilvalg.

Oplev Helle Virkner og Dronning Margrethe
Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer og  publikum ”møder”  Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.

Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst. 

På et tidspunkt troede  han der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort… men teatret var dragende  og  har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus. Men den handler om at være ensom og vekselvirkningen mellem at være social og være privat.
Som Teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke- men i sin egenskab af Teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde:  At se livet i øjenhøjde!

 
En nærværende dramatisk fortælling med stand-up tilsnit fuld af morskab og følsomme situationer, der tager fat i publikum.


TEATERRABAT

Få rabat på dine teateroplevelser!
Denne forestilling indgår i Teaterrabat-pakken. 

Køber du minimum 3 billetter til denne forestilling på én gang,  så sparer du 100 kr. pr. billet.

Når du køber billetter, så vælg pristypen "Teaterrabat", så vil du få dine billetter til den rigtige pris, hvor rabatten er fratrukket. Du kan ikke vælge denne pristype, hvis du køber mindre end 3 billetter ad gangen!