DKK 50,00

Ondskaben

11.04.2018 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Anmelderrost og rystende monolog med Claes Bang, onsdag 11. april 2018 kl. 19.00.

Oplev Claes Bang i den anmelderroste monolog Ondskaben; Jan Guillous personlige og rystende beretning om de forfærdelige mishandlinger han var udsat for som barn og ung.


Monologen stiller skarpt på ondskabens anatomi - bliver man ond af at blive behandlet ondt? Eller kan man trodse daglig afstraffelse og ydmygelse og bevare godheden? Hvordan klarer man sig, når man kæmper mod en overmagt uden at gribe til overmagtens uretfærdige midler? Og kan vold i visse situationer fungere som hævn og ligefrem forsvares?

Jan Guillous selvbiografiske roman Ondskaben udkom i 1981 og er siden blevet dramatiseret og filmatiseret. Bogen bygger på Jan Guillous ungdomsoplevelser som offer for en hårdtslående far og mødet med det brutale 'kammeratopdragelsessystem' på kostskolen Stjärnsberg, Solbacka.

Vandt Guldpalmen
Claes Bang vil uden tvivl blive en meget eftertragtet skuespiller de kommende år. Filmen "The Square" som han spillede hovedrollen i vandt Guldpalmen i Cannes  i 2017.


​Anmeldelse, Henrik Lyding - Jyllandsposten:
Ætsende stærk opsætning af Jan Guillous klassiker om mobning og sadisme i skolen.”. "Claes Bang er en blændende fortæller. Som et instrument orkestrerer han sin stemme, snart nøgternt fortællende om voldens natur, snart skræmmende, når stemmen hvisler gennem rummet som en pisk, eller han forener beskrivelsen af sine bødler med et grumt-charmerende psykopat-smil".

  

TEATERRABAT

Få rabat på dine teateroplevelser!
Denne forestilling indgår i Teaterrabat-pakken. 

Køber du minimum 3 billetter til denne forestilling på én gang,  så sparer du 75 kr. pr. billet.

Når du køber billetter, så vælg pristypen "Teaterrabat", så vil du få dine billetter til den rigtige pris, hvor rabatten er fratrukket. Du kan ikke vælge denne pristype, hvis du køber mindre end 3 billetter ad gangen!