DKK 50,00

Jekyll on Ice

31.08.2017 kl. 17:00 sØnæs, Viborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Gå ikke glip af denne teaterforestilling med Paolo Nanis sjove, runde og elskelige figur Jekyll på græsset ved den gamle boldbane i sØnæs, Viborg, torsdag 31. august kl. 17.00.

Tag hele familien med til udendørsforestillingen "Jekyll on Ice".

Forestillingen handler om Jekyll, der er en følsom og indadvendt issælger, der i forsøget på at bryde isen og nå ud af sin generte skal kommer voldsomt på glatis. I sine bestræbelser på at opfinde verdens bedste is sker et uheld, ingredienserne blandes forkert, og ud af det blå dukker hans fandenivoldske modsætning Hyde frem fra det skjulte.

Jekyll har sin helt egen måde at drive forretning på. Måske smelter isen og luften siver ud af ballonerne inden publikum kan nå at nyde dem, men til gengæld er der sikret fest, overraskelser og grin for alle pengene!

”Jekyll On Ice” er en boblende visuel komedie, der med varme og humor skildrer forsøget på at skabe balance mellem at være tro mod sig selv og blive elsket for den, man er. Med visuel poesi, fysiske gags, enorme balloner og en charmerende isvogn kombinerer Paolo Nani sin erfaring fra klovnens univers med interaktivt teater i byrummet.

Du kan glæde dig til en underholdende og musikalsk forestilling, som slutter med en isfest for alle.

​Varighed: Ca. 1 time.

TEATERRABAT

Få rabat på dine teateroplevelser!
Denne forestilling indgår i Teaterrabat-pakken. 

Køber du minimum 3 billetter til denne forestilling på én gang,  så sparer du op til 90 kr. pr. billet.

Når du køber billetter, så vælg pristypen "Teaterrabat", så vil du få dine billetter til den rigtige pris, hvor rabatten er fratrukket. Du kan ikke vælge denne pristype, hvis du køber mindre end 3 billetter ad gangen!