DKK 100,00

Tvillingerne

16.11.2017 kl. 19:00 Medietanken, Holstebro
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Mød de enæggede tvillinger Anders og Torben live, hvor du kan stille dem spørgsmål samt få taget en selfie efter du har set snigpremieren på sæson 4 af serien om de populære tvillinger fra Holstebro.

Mød de enæggede tvillinger Anders og Torben live og se snigpremieren på sæson 4.

Helt eksklusivt har Medietanken fået lov til at vise snigpremieren på sæson 4 af TV2-serien om tvillingerne, inden den vises på TV2, og du har mulighed for at komme og se det. Efter snigpremieren vil der være interview af Anders og Torben, og publikum får mulighed for at stille dem spørgsmål, og efterfølgende kan du evt. få taget en selfie med tvillingerne. 

Tvillingerne holder jul
I snigpremieren følger vi Anders og Torben i juletiden. Vi er med dem på indkøb af julemad og julepynt til dekorering af juletræ og følger dem til en julefrokost.

Anders og Torben er helt ens
Tvillingerne Anders og Torben Petersen  er ikke bare fuldstændig ens rent fysisk - deres liv er også ens: De bor sammen, arbejder sammen og tager på ferie sammen.
 
De bor sammen i et parcelhus i Holstebro, de står op samtidig og tager det ens tøj på, inden de tager på arbejde på den samme fabrik med den ens madpakker til frokosten. De er med i den samme skytteforening, og de er begge med i hjemmeværnet. Derudover tilbringer de altid deres ferier sammen - her går turen gerne til Thailand. De har begge haft en kæreste i Thailand, men nu er det kun Anders, der har en forlovet i Thailand, så på dette punkt er de ikke længere ens.

Gå ikke glip af en denne mulighed for at opleve tvillingerne live i Medietanken!

Varighed: Ca. 1 1/2 time.